Per Nando

28/09/2021

DEMÀ JA ESPEREM ALGUN RUIXAT??????⛅⛅⛅⛅⛅

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou aspecte del cel sense massa canvis amb núvols absents com veieu al satèl·lit i temperatures prou agradables,sobretot les màximes que a partir de hui tendeixen a baixar un poc. Com veieu a la segona imatge del satèl·lit,veiem el poderós Huracà Sam que te una categoria de 3/4 i que està a l’Atlàntic entre Veneçuela i República Dominicana,però que sembla que no afectarà a cap lloc terrestre i per tant no hi ha perill per a cap població.

ALGUNS CANVIS DIMECRES/DIJOUS?⛅?⛅?⛅?⛅?

Acumulats pluja Europeu

A partir de demà l’anticicló es retira donant pas a una mica d’aire fred que portarà més nuvolositat i inclús alguna gota a la mitat sud del territori. El dijous inclús podríem tindre més nuvolositat i algun ruixat localment moderat sobretot al litoral i prelitoral de la mitat sud del territori, però que de vesprada també podrà afectar a la província de Castelló i litoral sud de Tarragona. De cara el cap de setmana un front de ponent agranara la península deixant prou pluja per l’oest, centre I nord peninsular, a casa nostra es traduirà en baixada de les temperatures. Una baixada generalitzada a tota la península que inclús podria portar les primeres neus als Pirineus.

TENDÈNCIA

No és veuen canvis importants ni a mig ni a llarg termini,només i per poder fer-se alguna il·lusió d’algun canvi a llarg termini veiem com la pròxima setmana podriem tindre un despenjament d’aire fred gràcies a l’ascens de l’anticicló cap a Centre-Europa que podria complicar l’oratge cap a Itàlia,això és veu ara aixina i vorem com acaba. Jo ho vigilaré per si de cas.

Ho seguim ? Fins demà ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando