Per Nando

25/09/2021

DIA DE TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ja estic ací de nou, comencem el dia amb ruixats I tempestes que ara mateix afecten el litoral sud del territori i a l’interior de la província de Castelló, al satèl·lit també veiem un cel prou tapat a tot el territori Valencià.

SETEMBRE PLUJÓS ??????????

Font Avamet

La veritat que hem tingut un setembre prou plujós a quasi tot el territori llevat de l’extrem sud d’Alacant on ha estat prou sec en general. Tenim registres molt importants que han pujat molt gràcies a l’última gota freda que hui ja ens abandona. Destaquem els 323 mm d’Alzira ( La Casella) 290 mm a Vilallonga ( pla de la Llacuna) 290 m també a Gandia,283 mm a Barx,249 a la Vall de Laguar,239 mm a Càlig, vora 237 mm a L’Orxa i Barx,220 mm a Castelló de Rugat etc……

HUI SERÀ UN DIA INESTABLE ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Tenim alguns ruixats ara mateix, la tendència és amainar durant el matí, inclús pot eixir el sol de cara a migdia, però atenció de cara la vesprada perquè creixeran tempestes per l’interior i que avançaran cap a la costa, aquestes tempestes afectaran sobretot la província de València I Castelló on seran inclús fortes i acompanyades de granís. Com sabeu les tempestes són una loteria I no afectaran a tots els llocs.

A PARTIR DE DEMÀ ESTABILITAT.☀️☀️☀️☀️

A partir de demà torna la estabilitat al nostre territori amb un Anticicló que ens afectarà i que impedirà que les Borrasques puguen afectar-nos almenys en una setmana o més, les temperatures pujaran i de nou podrem anar a mànega curta durant el dia.

Bé,altre episodi passat de pluges al nostre territori,i vos agraeixc que molta gent ha triat Meteopoble per a informar-se minut a minut del que passava i del que podria passar. Com sempre moltes gràcies per tot.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando