Per Nando

23/09/2021

LA INESTABILITAT CONTINUARÀ FINS DISSABTE?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Imatge de l’espuma treta de la Platja a causa del vent fort marítim que ha bufat. Imatge d’Erik des del Bròquil ( Cullera )

Benvinguts de nou, durant tot el dia el cel ha estat prou tancat a causa d’eixos núvols baixos que ha fet créixer el vent humit de gregal que bufa amb força a les zones més marítimes del territori. Hui parlàvem de pluges orogràfiques i això és el que hem tingut,pluges localment moderades o inclús en algun punt amb certa intensitat com es el cas de Pinet.

REGISTRES DE PRECIPITACIONS AVAMET

Les més destacades de hui les trobem al sud de València I nord d’Alacant com estava previst gràcies a eixe vent de gregal que fa estancar eixa nuvolositat a les zones més propenses aquest vent i deixant pluges que sense ser massa fortes van sumant i sumant. Destaquem els 89 mm de L’Orxa, 37 mm a Gandia, 28 mm a Miramar o Tavernes de la Valldigna,27 mm a Alzira,els 23 mm a Salem o els 20 mm de Beniatjar.

DEMÀ CONTINUARA PLOVENT AL SUD

Aquesta nit i demà continuarà plovent al sud de València I nord d’Alacant,pluges dèbils o com a molt moderades I sense descartar algun ruixat algo més intens en aquestes zones. A la resta continuarà molt nuvolós però sense cap precipitació. Continuem en avís groc per pluges,però com dic és un avís que no va a ocasionar els problemes que ens van portar ahir les pluges torrencials.

DISSABTE TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Dissabte encara de mati podrà registrar-se algun ruixat pel sud però poc a poc anirà imposant-se el sol. De vesprada haurem d’estar pendents perquè amb les restes del fred en altura i l’escalfament del sol podran créixer tempestes per l’interior que podran avançar cap a la costa i ser localment fortes.

A PARTIR DE DIUMENGE ORATGE MÉS TRANQUIL.

Diumenge amb la imposició del Anticiclò farà que s’estabilitze l’oratge,remuntarà les temperatures diürnes amb màximes properes als 30 °C però les nocturnes ja seran fresquetes per la nit i almenys ens deixaran dormir. Així sembla que podria continuar l’oratge tota la pròxima setmana.

Fins demà ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando