Per Nando

23/09/2021

HUI TAMBÉ PLOURÀ,PERÒ ON? AVÍS GROC??????⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem amb un oratge un poc més encalmat menys a la part de Tarragona on tenim un sistema enganxat que esperem no estiga causant massa problemes, anirem informant si transcendeix alguna notícia.

Pluges molt intenses les viscudes ahir cara la nit en zones de la Vall d’Albaida, la Costera, la Safor o la Ribera. Poblacions on varen caure molts litres en molt poc de temps com la població de Xàtiva amb 130 mm, Alzira 123 mm, Gandia 110 mm, Barx 95 mm, Castelló de Rugat 87 mm,Beniatjar 76 mm, el Genovés 63 mm, Benifairó de la Valldigna 60 mm, Tavernes de la Valldigna 59 mm,58 mm a Barxeta o els 58 mm també a Sueca. Totes aquestes pluges ho varen fer de manera Torrencial i en molts casos en poc més d’una hora i causant xicotets problemes.

HUI TAMBÉ PLOURÀ ⛈????????

Hui tindrem un dia prou ennuvolat sobretot al sud de València I nord d’Alacant a la resta podran obrir-se algunes clarianes, podem tindre pluges orogràfiques a causa del vent de gregal a comarques com la Safor, la Marina, La Vall d’Albaida, el Comtat, l’Alcoià o la Costera etc…., aquestes pluges podran ser persistents i no es descarta que en algun moment puguen arribar a ser intenses. Aemet manté avís groc en aquesta zona pluges que poden deixar fins a 30 mm en una hora o 80 mm en 12 hores. Demà durant el dia continuarà la probabilitat de pluges al sud de València I nord d’Alacant, però la inestabilitat anirà remitent durant la jornada. Dissabte tan sols esperem algun ruixat molt puntual, però el sol i temperatures en alça aniran predominant la jornada.

L’ estabilitat i el bon oratge ens acompanyaran durant el diumenge també i inicis de la pròxima setmana on no veiem cap canvi important als models a mitja ni a llarg termini.

Per últim dir que encara que acabat de ploure, i perquè a tal poble no ploga no vol dir que no tinga’m poblacions amb problemes per la pluja, hem tingut una Gota Freda de pluges molt localitzades, però molt intenses i per això des de Meteopoble s’avisa, perquè mai saps que ens pot deparar una situació de Gota Freda.

Continuem treballant. Moltes gràcies a tots.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando