Per Nando

22/09/2021

GOTA FREDA!!!MOLTA PRECAUCIÓ,SITUACIÓ COMPLICADA. ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet.

La situació es delicada ara mateixa en algunes poblacions de la Costera,la Ribera,etc…. Molta atenció a les pròximes hores a la província de València i nord d’Alacant perquè podem tindre pluges torrencials que poden causar problemes, fa dies que anava avisant de que podríem tindre una situació perillosa i per això mai cal baixar la guàrdia. Meteopoble esta per això,per a informar de que ací no sap ploure i més en cas de Gota freda!!! Demà continuaran les tempestes intenses. Molta precaució!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando