Per Nando

22/09/2021

ACTUALITZACIÓ!!! PRECIPITACIONS DE QUASI 200 MM!!!⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, hui dia 22 de Setembre on a les 21:21 hores comença la tardor i entrarà per la porta gran amb oratge insegur i fresquet.Així tenim el satèl·lit i el radar ara mateix i plou amb ganes a comarques del nord de la província de València,la província de Castelló I les Illes Balears. Finalment els models han fallat en les precipitacions que s’esperaven a estes hores al sud de València I nord d’Alacant,perquè està plovent a la mar i no sembla que vullguen entrar.

PRECIPITACIONS DE QUASI 200 MM

Font Avamet.

La Marina i la Safor les zones més afectades fins ara en una Gota Freda que sembla que pel moment no ha estat massa heavy en la persistència de les pluges. Destaquem en les últimes 24 hores els 190 mm a Ondara,170 mma el Verger,157mm a Xàbia,136 mm a Oliva,121 mm a Orba, 120 mm a la Vall de Laguar,116 mm a Villalonga i vora 90 mm a Gandia o Benigembla,entre altres zones de la Safor,la Vall d’Albaida,el comptat,la Marina,la Costera,etc… Que queden amb valors també per damunt dels 50 mm.

Les pròximes hores encara podran registar-se pluges molt intenses a les zones més litorals del sud de València I nord d’Alacant però especialment al litoral nord de la província de Castelló I sud de Tarragona,encara que els models han descafeïnat molt la situació.

Aemet te activat l’avís taronja al litoral sud de València I nord d’Alacant i litoral de Castelló davant els forts aiguats que poden seguir caiguent les pròximes hores. Així ho mostrem també al mapa de simbols on serà un dia gris i tempestuós inclús fresc allà on no ixca el sol. Però com dic les últimes actualitzacions dels models han descafeïnat molt la situació on la major probabilitat de pluja serà a la mar o molt arrimat a ram de costa.

Riba-roja ahir. Imatge de Nathalie.

Demà sembla que eixa pluja ja molt més dèbil quedarà al sud de València I nord d’Alacant i entre divendres i dissabte amb l’aire fred que quedarà en altura tindrem risc de tempestes per la vesprada.

PRECAUCIÓ!!!! Per si de cas poguera entrar alguna tempesta més intensa al nostre territori,però en general ha estat una Gota Freda prou light,però jo he disfrutar igual informant a tots del que podria passar,del que ha passat i del que passarà,moltes gràcies de nou pel seguiment que esteu fent tots.

FINS LA VESPRADA. ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando