Per Nando

21/09/2021

MOLTA ATENCIÓ!!! PODREM SUPERAR ELS 200/300 MM LES PRÒXIMES HORES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈??????????

Meteo

Destacats

Mola atenció aquesta nit i demà,els models Mesoescalars acabats d’eixir del forn van coincidint en què la major inestabilitat és donarà les pròximes hores. Com deia la previsió tenim una calma que només ha deixat pluges importants a ram de costa com els 70 mm d’Ondara. Però les pròximes hores açò canvia i les pluges aniran guanyant terreny i intensitat afectant la Safor,la Marina, La Vall d’Albaida,Les Riberes,el Baix Maesrat i la Plana Alta. Les pluges podran ser en forma de tempesta i caure de manera torrencial acumulant fins a 200/300 mm en algunes localitats de manera puntual.

DEMÀ

Com he dit això veuen els models i no hi ha que baixar la guàrdia. Precaució!!! Anem informant ⛈⛈⛈⛈⛈???

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando