Per Nando

21/09/2021

COMENÇA A PLOURE AMB MOLTA FORÇA,AVÍS TARONJA ACTIVAT!!!⛈⛈⛈⛈⛈⛈?????

Meteo

Destacats

Hola de nou,el radar ja mostra activitat entrant de gregal i ara mateixa a zones de la Marina plou de manera molt intensa i a la població del Verger ja superen els 60 mm,30 d’ells en molt poc de temps.

AVÍS TARONJA PER A DEMÀ,QUE ENS ESPERA LES PRÒXIMES HORES? ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????

Model Arome
Model Harmonie

Amb el model Arome en mà ens diu que a partir de les pròximes hores i demà les comarques com la Safor,la Marina i l’est de la Vall d’Albaida van a ficar-se les botes i segur que hi hauran registres que botaran dels 200 mm. Per contra si fem cas al model Harmonie demà el nord de Castelló i el sud de Tarragona podrien eixir en barca,per això Aemet els ha ficat avís taronja.

Qui guanyarà?

Esta vesprada vorem de nou els models mesoescalars per vore si ens aclareixen algo més,però pareix clar que les comarques més litorals del sud de València I nord d’Alacant rebran bona cosa de pluja les pròximes hores,falta vore si lo de Castelló de la Plana i Tarragona es compleix perquè donaria molts problemes.

Continuem amb el seguiment. Actualitzem després

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando