Per Nando

20/09/2021

ATENCIÓ!!! AVÍS TARONJA,INMINENT EPISODI GOTA FREDA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel pràcticament ras quan són les 4 de la matinada,però aquest aspecte canviarà radicalment a partir de la pròxima vesprada. Si es fixeu bé ja s’intueix l’aire fred per la zona de França,un aire fred que és despenjara de la circulació general i donarà pas a una Dana.

VESPRADA DE TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

A partir d’aquesta vesprada o nit estarem molt pendents de les tempestes que afectaran Catalunya, però sobretot serà la província de València i Alacant on seran molt intenses i podran deixar més de 40 mm n’apenes 1 hora. Aemet activa avís taronja. Molta precaució perquè aquestes tempestes podran portar granís.

ATENTS A L’AÏLLAMENT DE LA GOTA FREDA A PARTIR DE DIMARTS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Com veieu al mapa d’animació podeu comprovar com a partir de dimecres s’aïlla la Gota Freda que acabarà situant-se al sud peninsular, com podeu vore també l’anticicló vindrà a centrar-se prop de les Illes Britàniques aportant vents de procedència marítima, tot això i amb l’últim element important que és un mar calent que es troba a 26 °C ens fa pensar que des de dimarts fins dijous o divendres anem a viure un episodi de pluges torrencials que afectaran sobretot el territori Valencià i les Illes Balears.

DEMÀ

PROXIMS DIES

Mitjana ensembles Europeu.

Demà sembla que la inestabilitat podrà remetre un poc al territori Valencià durant el matí, no serà així a les Illes Balears on tindran tempestes molt intenses. De nou de vesprada-nit la situació anirà empitjorant al territori Valencià, s’esperen pluges al litoral i prelitoral que podran ser intenses, però la probabilitat més gran d’aquestes pluges la tindrem al sud de València I nord d’Alacant. A partir de dimecres caldrà vigilar el moviment de la Dana per vore on situen les majors precipitacions. Precipitacions que seran torrencials I podran deixar molta aigua. Encara que a Catalunya no sembla que afectarà massa caldrà vigilar perquè en aquestes situacions pot haver-hi  sorpreses.

Situació perillosa que vigilarem amb avisos i models mesoescalars i el que faça falta.Des de Meteopoble demane prudència davant qualsevol moment de pluja torrencial i no creuar rius i rieres en cap cas.

Informem de nou sobre les 15 hores.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando