Per Nando

20/09/2021

ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA!!! TRANQUILS QUE AÇÒ ENCARA NO HA COMENÇAT!!!??⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bona nit!!! Primeres tempestes de la vesprada que han deixat algunes precipitacions i inclús amb granís a l Vall d’Albaida,el Comtat o l’Alcoia com podeu vore a la taula d’Avamet,però açò només ha fet que començar,el radar ja mostra de nou precipitacions per tot l’interior de València que aniran cap al sud les pròximes hores amb intensitat molt forta.

LA NIT ES PRESENTA MOGUDA AL SUD DE VALÈNCIA LA PROVÍNCIA D’ALACANT ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Aquesta nit i matinada tindrem tempestes fortes o molt fortes que arrancaran des de l’interior cap a la costa I podran ser molt intenses a la província de València i Alacant. Aemet manté en Avís taronja tot aquest sector.

QUE PASSARÀ DEMÀ?

Demà mati començarà a aillarse la Gota Freda,pel matí s’anirà tranquilitzant la situació al nostre territori,però podrà ploure a les zones més arrimades al litoral. MOLTA ATENCIÓ!!! A l’illa d’Eivissa i est de Mallorca perquè tindran els ingredient necessaris i podran caure 100/200mm o més en molt poques hores durant demà mati o migdia.

De vesprada-nit començarà a ploure a comarques com la Marina Alta,la Safor o la part est de la Vall d’Albaida on en poques hores i fins dimecres a migdia i haurà zones que podran superar els 200 mm. Als altres llocs també plourà però no amb la intensitat que s’espera aquest rotgle.

A partir de dimecres per la vesprada és una incògnita si la precipitació és concentrarà ja cap a les Riberes i la província de Castelló o per contra continuarà anclada al sud de València I nord d’Alacant.

Aquesta situació cal anar vigilant minut a minut perquè té alt potencial per a deixar molts litres en poc de temps,per això no és desespereu i anem seguint-ho poc a poc perquè açò només ha fet que començar.

Demà actualitzem de matinada per veure on tenim les tempestes més actives. Precaució!!! Sempre.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando