Per Nando

19/09/2021

ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA!!! DEMÀ PLUGES MOLT INTENSES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈???????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,primers avisos activats per a demà de vesprada nit on sembla que tindrem una situació algo complicada al sud de València i la província d’Alacant I inclús el litoral central Català i les Illes Balears.

Model Harmonie.

Demà cara la vesprada-nit amb la vista posada en el model Harmonie I Arome tindrem tempestes arreu del territori,podran ser fortes en la província de Castelló i nord de València I part del litoral central Català. Hem de prestar atenció al sud de València i la província d’Alacant I inclús les Illes Balears on les tempestes podran ser molt fortes inclús torrencials I anat acompanyades de pedra. No descarte que eleven l’avís a taronja en aquestes zones.

MOLTA ATENCIÓ DE DIMARTS FINS DIVENDRES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????????????????

A 24 hores de que comence aquest episodi i encara hi han discrepàncies en els 2 models més importants,el model Americà ens mostra una ¡¡¡GOTA FREDA!!! DE LLIBRE que es podria allargar fins divendres amb pluges generalitzades i torrencials sobretot al territori Valencià,però amb el model Europeu tindriem una situació de pluges més localitzades però sense descartar també la torrencialitat sobretot al sud de València I nord d’Alacant. Però com he dit el que més preocupa és que acabe complint-se el model Americà perquè seria una situació molt perillosa.

Res clar encara i per tant ara només tenim assegurades les pluges de demà vesprada-nit i matinada de dimarts,després no ho se…….

Per això demane seguiment minut a minut d’aquesta situació tan complexa de definir. A les 20:30 h nova publicació amb mapes de símbols per poder explicar més la situació.

Fins la nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando