Per Nando

18/09/2021

VA CONFIRMANT-SE UN EPISODI DE GOTA FREDA PERILLOSA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, encara que hui podem tindre algunes tempestes per la zona de Castelló anem a centrar-se en la Gota Freda que sembla que ens afectarà almenys des del Dilluns fins Dimecres. El nerviosisme el tinc a flor de pell.

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Els 2 models de més fiabilitat coincideixen en un episodi de pluges torrencials a la Façana Mediterrània que comença a mostrar certa perillositat donada la ubicació de la Gota Freda + el vent marítim que mostren els models+ un mar calent ens fa pensar que podem estar davant una situació força perillosa.

MAPES SIMBOLS

Dilluns començarà a complicar-se per la zona de Catalunya amb els primers ruixats que podran ser forts o molt forts. De cara la vesprada-nit i caldrà estar molt atents al territori Valencià i les Balears que sembla que serà la zona amb màxima inestabilitat. El vent bufarà de llevant.

DIMARTS

Dilluns nit i Dimarts és complicarà més aquesta situació amb la Gota Freda situant-se sobre el sud de la península i on l’anticicló a les Illes Britàniques podrien formar un riu humit . Es podran formar trens convectius que podran quedar-se ancorats durant hores i hores deixant pluges torrencials i provocar problemes. Els models el dia de hui veuen la major inestabilitat a les comarques del sud de València I nord d’Alacant, les Illes Balears,Múrcia i Almeria. El vent bufarà fort entre gregal I llevant el que accentuara eixes pluges molt intenses i persistents.

Sembla que dimecres podria continuar la situació molt complicada.No puc avançar més de moment perquè açò pinta que anem a tindre molta feina els pròxims dies. El meu horari laboral des de hui fins dimecres serà de 6 a 14 h i per tant el seguiment el faré en tindre una estona. No puc deixar de dir que estic nerviós de veure els models i les seues eixides amb eixa alta potencialitat de pluges molt intenses sobretot al territori Valencià. Queda molt poc i si que sembla que algo gros ens ve, el que encara pot canviar és el màxim de precipitació perquè un mínim moviment de km en aquestes situacions fa que la zona màxima de convergència canvie un poc. Veurem la formació de un SCM ( Sistema convectiu de Mesoescala) ? Ho seguim,molt atents a les previsions de Meteopoble.

Fins la vesprada.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando