Per Nando

18/09/2021

ATENCIÓ!!! ALGUNS MODELS CONTINUEN APOSTANT PER UN EPISODI DE GOTA FREDA PERILLOSA⛈⛈⛈⛈⛈?????

Meteo

Destacats

Bona nit!!!! Com veieu el seguiment davant un possible episodi de Gota Freda pot canviar a cada eixida de manera molt dràstica, aquest matí els models han llevat potencialitat a la Gota Freda de la pròxima setmana,però de nou aquesta vesprada aposten per un episodi amb molt de potencial.

MODEL UKMO

MODEL GFS

Anticiclò centrat sobre les Illes Britàniques,Gota Freda pel centre-sud o oest peninsular i una entrada ben marcada de vent humit que arranca des de Grècia o Turquia,amb això sembla que podem tindre un episodi que començaria a últimes hores del dilluns i es podrà allargar fins dijous o divendres. La situació que pinten ara mateixa alguns models és d’una situació potencialment perillosa a la Façana Mediterrània i que de segur podria donar problemes.

MODEL ECMWF

L’únic model que de moment aposta per una situació que portaria pluges al nostre territori però de una manera molt més moderada es el model Europeu,on la gota freda és queda un poc més a l’est,però la mou un poc més cap a nosaltres que aquest matí.

Per això no vaig a penjar de moment els mapes de símbols fins que no entren els models mesoescalars que ens donaran més pistes a partir de demà I dilluns,però si demà les eixides començen a eixir de manera similar tindrem que comemçar a agafar aquesta situació de forma més seriosa.

Trobe que demà tindrem la cosa més clara,de moment ens toca seguir esperant.

Atents a demà mati que de nou faré nova actualització.

Moooooooolt de seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando