Per Nando

17/09/2021

MOLTA ATENCIÓ A PARTIR DE DILLUNS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

MODEL AMERICÀ

MODEL ECMWF

Eixida bomba la que acaba de traure el model Americà on des del pròxim dilluns podem començar a viure un episodi de pluges molt intenses al litoral Mediterrani. El model Europeu també veu eixa Gota Freda però no amb el vent humit al nostre territori. Però com sabeu aquestes situacions son molt difícils de modelitzar i per tant s’ha de seguir minut a minut,però estem davant una possible situació molt delicada i perillosa que pot donar i molt que parlar. On plourà més? Catalunya,Balears o el territori Valencià? De moment una incògnita que esperen resoldre abans del diumenge.

A la vesprada nova informació de les actualitzacions dels models.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando