Per Nando

17/09/2021

HUI DE NOU TEMPESTES I MOLT DE SEGUIMENT PER A LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després del dia tan intens que vàrem viure ahir amb aquestes tempestes generalitzades i en alguns casos molt intenses ens despertem amb un oratge més tranquil i amb el cel prou lliure de núvols.

HUI DE NOU TEMPESTES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Aquesta vesprada de nou tindrem risc de tempestes al territori Valencià, unes tempestes que de nou podran créixer arreu del territori, però que no esperem que siguen tan generals com ahir, podran ser localment fortes i amb més probabilitat a l’interior de València i Castelló I les zones muntanyoses del sud de València i nord d’Alacant. Demà aquestes tempestes localment intenses pareix que només afectaran la província de Castelló i les Balears, però atenció que allà on és formen podran deixar granís. Diumenge també tindrem risc d’inestabilitat que podrà deixar alguns ruixats.

ATENCIÓ A LA GOTA FREDA A PARTIR DE DILLUNS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

A partir de Dilluns sembla que es complica de nou l’oratge a la Façana Mediterrània amb una Gota freda que es despenjara sobre les nostres latituds. Caldrà vigilar aquest embossament d’aire fred per veure on acaba col·locant-se perquè podríem parlar d’una situació de pluges torrencials en algun punt del litoral Mediterrani. MOLTA ATENCIÓ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Luisfer Redolat. L’Alcora ahir.

De moment no podem avançar més davant aquest episodi de Gota Freda al litoral Mediterrani, com he dit abans a partir de Dilluns es complica l’oratge, però serà la seua ubicació final i l’entrada de vents la que determinarà la potencialitat i localització d’aquest possible episodi de pluges torrencials.

En unes hores farem previsió del model Europeu si ix interessant. Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈


!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando