Per Nando

17/09/2021

ESPECIAL SEGUIMENT!!!GOTA FREDA,DILLUNS-DIMARTS☈☈☈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona vesprada!!!! El model Americà en l’eixida d’aquesta vesprada continua veient per al pròxim dilluns dimarts un episodi de Gota Freda que podria donar que parlar. Anticiclò centrat prop de les Illes Britàniques I un embossament d’aire fred que descendira per el nord-est fins al centre o sud peninsular complicarà i molt l’oratge de cara el pròxim dilluns.

Aci veieu l’animació de la Gota Freda que es despenjara a partir de dilluns i començarà a deixar les primeres precipitacions d’importància.

MAPES DILLUNS-DIMARTS

DILLUNS

Dilluns començarà a rebolicar-se la situació meteorològica per Catalunya amb ruixats que podran ser forts o molt forts sobretot al litoral i prelitoral Català. De vesprada-nit la inestabilitat més acusada anirà traslladant-se cap al territori Valencià i les Balears amb ruixats i tempestes que podran ser molt intensos inclús torrencials. El vent bufarà de llevant i això junt a un Mar Mediterrani que es troba al voltant dels 26 °C farà que els núvols cresquen amb molta energia.

DIMARTS

Dia molt complicat al territori Valencià I les Illes Balears, la Gota Freda estarà situada més al sud i junt al vent que anirà girant a gregal i la temperatura del Mar Mediterrani al voltant dels 26 °C farà que es registren ruixats i tempestes que podran ser torrencials i persistents sobretot a les comarques centrals del territori Valencià i les Balears. A Catalunya sembla que la inestabilitat aniria a menys i tan sols el sud de Tarragona podria ploure amb certa intensitat.

Açò és una previsió arriesgada del que veu ara mateix el model Americà i que encara podrà variar. Aquesta nit començaré a preparar la previsió per a demà mati amb l’eixida del model Europeu junt amb el model Americà d’aquesta nit.

Com sabeu a Meteopoble estes situacions tan especials no les deixem mai de costat i vaig a estar ahi minut a minut del possible episodi de Gota Freda a partir de Dilluns.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando