Per Nando

16/09/2021

POSSIBLE EPISODI DE GOTA FREDA AL LITORAL MEDITERRANI.⛈⛈⛈⛈⛈⛈??

Meteo

Destacats
Torrent hui.

Molta activitat ens mostra el radar a bona part del territori Valencià i interior de Catalunya i en zones de la Vall d’Albaida hui almenys han vist ploure després de tants dies secs. La inestabilitat continuarà unes hores més.

PRECIPITACIONS ACUMULADES ?????????

Font Avamet

Precipitacions que deixen hui fins a 72 mm Agullent,62mm a Xiva o la Font de la Figuera,57mm al Palomar,56 mm a Otos,55mm Albaida,50 mm a Sant Joan de Moro o 45 mm a Castelló de Rugat. Dades provisionals perquè continua plovent.

DEMÀ MÉS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Demà per la vesprada repetició de la jugada amb tempestes que creixeran per l’interior i de manera irregular de nou poden ser fortes i anar acompanyades de granís. El cap de setmana la inestabilitat remeteix un poc,però encara és pot donar algun ruixat o tempesta per l’interior.

MOLTA ATENCIÓ LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈??

MODEL ECMWF

MODEL GFS

Molt pendents dels models de cara a inicis de la pròxima setmana perquè podrien portar una situació de Gota Freda al litoral Mediterrani,els 2 models més fiables aposten per una situació que podria ser delicada en algun punt de la façana Mediterrània. Tot dependrà d’on acabe situant-se la Gota Freda per a poder parlar d’una situació més o menys inestable al nostre territori,cosa que no podrem confirmar fins dissabte/diumenge.

Per tant cal seguir les previsions meteorològiques perquè pareix que venen carregades de bombo.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando