Per Nando

16/09/2021

HUI DE NOU AVÍS GROC PER TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, ens alcem mirant al satèl·lit i ara mateix trobem encara molta nuvolositat i tempestes i ruixats actius a les Balears, però sobretot a Catalunya on sobretot a les zones més litorals de Tarragona, Barcelona i els Pirineus Catalans ara mateixa són prou intenses.

Font Avamet.

Eixes mateixes tempestes són les que es van accentuar de cara últimes hores del dia al territori Valencià i que deixaven registres prou importants com els 51 mm a Bicorp,40,2 a Benicàssim,39,4 a Castelló de la Plana o prop dels 37 mm a Higueruelas o Bunyol entre altres.

HUI DE NOU TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Hui de nou tindrem creixement de tempestes de cara la vesprada que sobretot afectaran l’interior de la província de Castelló, però que no descartem que es puguen formar a altres zones de l’interior del territori Valencià a més el model Arome veu creixement d’aquestes tempestes a tot l’interior de Castelló, Valencià i nord d’Alacant (Ho seguim) . Demà serà un dia molt paregut al de hui amb tempestes de vesprada i sembla que ja de cara el cap de setmana la inestabilitat anirà a menys.

MOLTA ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

De nou els models veuen un nou empitjorament de l’oratge de cara la pròxima setmana amb un nou despenjament d’una Dana pel nord peninsular i que podria moure’s cap al sud complicant la situació meteorològica de nou a tota la península. Ací a casa nostra haurem d’estar molt pendents de la seua ubicació final, perquè si acaba situant-se a un lloc idoni podríem parlar d’una situació força interessant.

Seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Juanvi. Tempesta ahir sobre Llíria.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando