Per Nando

15/09/2021

TEMPESTES ARA MATEIX ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit!!!! Quan ningú ho esperava començen a endinsar-se tempestes que poden ser localment fortes i amb ràfegues fortes de vent. La taca de pluja que està tot el dia dins la mar pareix que entra per Alacant I Eivissa I pot deixar alguns ruixats, després tenim tempestes molt actives a l’interior de València i sud de Tarragona. Vorem que fan.

Sole. Alcúdia de Crespins ara mateix.

DEMÀ DE NOU RISC DE TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Demà de nou tindrem un dia insegur i de cara la vesprada creixeran tempestes que de forma irregular podran afectar a l’interior del territori. Divendres continuarà l’oratge practicament igual i sembla que dissabte milloraria sense eixe risc de tempestes.

PRÒXIMA SETMANA ⛈??☁️????

I molta atenció a les previsions d’un nou embossament d’aire fred de cara la pròxima setmana perquè sembla que començarà a despenjar-se de cara a dilluns i podria acabar en alguna situació més delicada en algun punt del litoral Mediterrani.

Seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando