Per Nando

15/09/2021

AVÍS GROC ACTIVAT, TEMPESTES PUNTUALMENT FORTES.⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel prou ennuvolat com podeu veure al satèl·lit molta nuvolositat que arranca desde el sud i ja avança la linea d’inestabilitat que ens afectarà les pròximes hores.

AEMET ACTIVA L’AVÍS GROC A LA PROVÍNCIA D’ALACANT ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Avisos activats
Densitat Llamps
possibles precipitacions

Sembla que en una estona ens creuarà la línia d’inestabilitat que he esmentat des del sud que deixarà precipitacions a la província d’Alacant i sud de València. Puntualment eixes precipitacions podran ser de caràcter tempestuós i localment fortes a les Marines. Ho seguirem per veure que acaba passant.

PROXIMS DIES NO ACABA FER NET ☁️☁️☁️☁️☁️☁️???

Per als pròxims dies continuarem amb molt de núvol i amb un poc més d’inestabilitat sobretot de vesprada que podrà deixar algunes tempestes de manera molt irregular i no descartem que puntualment puguen ser fortes. Sembla que dissabte tindríem un dia prou més tranquil, però sense descartar algun plugim sobretot de matí.

AVANÇ MODELS ?⛈☁️?

De nou els models meteorològics veuen altre despenjament d’aire fred de cara la pròxima setmana que hi haurà que vigilar per veure on acaba,de moment no es veu una situació de pluges importants,però com dic vigilarem el que puga passar la pròxima setmana i informaré com sempre ho faig.

De moment seguirem eixa banda de precipitació que ens afectarà en només unes hores. Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando