Per Nando

14/09/2021

MOLT DE NÚVOL,PERÒ DEMÀ ENS CREUARÀ UN FRONT MÉS ACTIU???????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! La Dana continua a l’oest peninsular on deixa precipitacions prou destacables al centre, oest i nord peninsular, ací  com veieu al satèl·lit i el radar els núvols arriben en molt poca xica i a penes deixen 4 gotes. Hui dia pràcticament idèntic al d’ahir amb nuvolositat abundant que arranca des del sud-oest peninsular i pot deixar alguna gota sobretot quan més a l’interior i que vindrà acompanyada de fang.

DEMÀ ENS PASSA UNA BANDA DE PLUJA ???????

Demà de migdia-vesprsda  ens creuarà una banda de pluja des del sud un poc més activa començarà a ploure per Alacant i anirà pujant per la província de València en general aquest front vindrà acompanyat de poca pluja però en alguna moments pot ser moderada o localment forta i amb tempesta, però com vaig dient les condicions no són massa òptimes per a vore precipitacions abundants. Per la vesprada també podran créixer algunes tempestes per l’interior del territori.

PROXIMS DIES.☁️☁️☁️????????????

Continuarem amb oratge insegur a bona part de la península I del nostre territori. Ací podran caure ruixats entre dijous i divendres amb l’avanç de la vaguada cap a l’est, però com he dit abans molt poca cosa perquè no és una situació de pluges generals I generoses.

El cap de setmana millora de manera significativa l’oratge i tan sols es pot esperar algun ruixat o tempesta per l’interior de Castelló.

Així veuen hui els models l’oratge els pròxims dies i de moment no és veu cap situació d’oratge advers a la façana Mediterrània ni a curt,ni a mig,ni a llarg termini.

Continuem seguint i informant

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando