Per Nando

13/09/2021

SETMANA PENDENTS DEL CEL??????⛈⛈⛈⛈⛈☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comencem setmana on ací veurem molts núvols però en principi de moment amb poca aigua. Les baixes pressions com veieu al satèl·lit que es troben a l’oest peninsular porta molta nuvolositat de del nord d’Àfrica que pot deixar hui algun plugim a les zones de més a l’interior, però que seria en forma de fang.

Tant el model Harmonie com l’Arome ho tenen clar que entre hui i demà la major inestabilitat es trobarà al centre, oest i nord peninsular on les tempestes podran ser fortes o molt fortes. Ací a la façana Mediterrània tan sols esperem algun ruixat o tronada que pot ser més intensa a les zones de més a l’interior de València I Castelló.

ENTRE DIMECRES I DIVENDRES TINDREM TEMPESTES AL NOSTRE TERRITORI ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Amb el pas de la Dana pel centre peninsular I que acabarà convertint-se en una vaguada de cara a dimecres/dijous farà que es complique un poc més la situació meteorològica al nostre territori. Encara que no parlem d’una situació idònia de pluges generals al nostre territori,sí que esperem que el risc de tempestes irregulars i localment fortes ens acompanyen dimecres I dijous al territori Valencià, Catalunya i Balears.

Caldrà seguir-ho per vore on tenim més probabilitat de tempestes amb els models mesoescalars que ens aniran aclarint entre demà i despus demà també la seua intensitat.

Seguimeeeeeeent ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando