Per Nando

12/09/2021

ACTUALITZACIÓ DANA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Amb els models actualitzats sembla que la pròxima setmana serà moguda i inestable a bona part de la península. La Dana que es situarà a l’oest peninsular avançarà cap al Mediterrani però ja en forma de vaguada i sembla que entre dijous/divendres si que podria portar tempestes localment fortes. Les eixides dels models ens mostren que de nou no sembla que serà una situació de pluges generals,però si que allà on la deixe caure ho pot fer de manera molt intensa.

Ens quedem amb aquest mapa de precipitació del model Europeu actualitzat fins el pròxim dissabte i sembla que el territori Valencià seria el menys agraciat en quant a precipitació. L’oest,centre I nord peninsular sembla que si que rebran bona cosa de pluja. Inclús Catalunya podria rebre bona regada.

Ací tindrem que seguir l’evolució dels models els pròxims dies,però com he avançat abans sembla que sols tindrem tempestes debils localitzades durant tota la setmana,això sí,de cara divendres/dissabte si que podrien vindre amb més força.

Actualitzem demà,perquè encara tenim marge per a que canvie la situació. Gràcies per estar ahí.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando