Per Nando

11/09/2021

METEOPOBLE PENDENT DE LA DANA LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Molt pendents de la Dana i el recorregut que puga fer al final per la península, l’evolució ara mateix que veuen els models de l’embossament en altura és pel centre peninsular. Si finalment fa eixe recorregut podríem parlar de fenòmens adversos com els que vàrem viure la setmana passada.

Però caldrà seguir-ho de ben a prop, perquè si viatjara més pel sud les pluges podrien acabar sent més generals al litoral Mediterrani. Com sabeu els embossaments d’aire fred en altura són molt erràtics als models i per tant s’haurà de seguir minut a minut.

Però amb les últimes eixides i sobretot de mitjan setmana en avant caldrà estar molt pendents de les tempestes a la mitat nord de la façana Mediterrània i pel centre i nord peninsular.

Plourà al sud? Com he dit cal seguir l’evolució, perquè amb un desplaçament cap al sud també podríem veure ploure de valent. Situació interessant que anirem actualitzant a Meteopoble dia darrere dia perquè és trobeu sempre assabentats de l’última hora dels models.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando