Per Nando

11/09/2021

HUI DE NOU TEMPESTES I PENDENTS D’UNA DANA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Cel amb alguns núvols sense massa importància i que no deixen pluja. Ahir encara vàrem tindre tempestes a la província de Castelló que últimament tota la pluja es queda per allí i no vol vindre cap al sud. Destaquem els 19 mm d’Albocasser,11 a la Serratella o els 6 mm de Benafigos.

HUI DE NOU RISC DE TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

De nou tenim un dia on de cara la vesprada podran créixer tempestes irregulars i hui podran afectar l’interior de Castelló, València i les serres del sud de València I nord d’Alacant, les comarques més centrals de Catalunya I també l’illa de Mallorca, no seran tempestes generals I per tant moltes poblacions ni s’enteraran com aquests últims dies. Demà les tempestes podran tornar a aparèixer, però sembla que només a l’extrem nord del territori Valencià.

ATENTS A LA DANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

A partir de dilluns ens creuarà una Dana pel centre peninsular que portarà inestabilitat quasi tota la setmana, en un principi no ens entrarà de la manera més favorable per a tindre pluges generals, però sí que tindrem risc de tempestes durant tota la setmana I algunes d’elles podran ser fortes. Caldrà seguir els models mesoescalars per veure quins dies de màxima inestabilitat es donaran al nostre territori i a quines zones s’esperen les tempestes més fortes. Repetisc que caldrà seguir la seua evolució perquè la inestabilitat podrà allargar-se tota la setmana i a la mínima que ens entre vent humit es podria embolicar més la cosa. Les temperatures es mantindran amb valors propers als 30 °C de màxima, encara que dimecres pareix que podrien baixar 5 o 6 °C.

Continuem pendents de l’oratge per anar veient on van afectant aquestes tempestes de hui i de la pròxima setmana. Seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando