Per Nando

10/09/2021

TEMPESTES QUE CONTINUARAN ELS PRÒXIMS DIES I ATENCIÒ!!! PODRAN ANAR A MÉS LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,tempestes intenses que varen tindre sobretot la passada nit a localitats com Vinaròs o Peníscola i que deixaren fins a 64 mm a Peníscola,56 mm a Benicarló I uns 30 mm a Càlig o Cervera del Maestre.

HUI DE NOU TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Hui de nou les tempestes afectaran el mateix sector que ahir i serà sobretot la zona de Catalunya i pot ser Castelló les afectades per aquestes tronades,encara que hui són menys probables a la província Catellonenca ( vorem ) . Demà els models mesoescalars veuen una línia d’inestabilitat que podria afectar també les zones més litorals I prelitorals de València i podrà entrar de mar cap a terra, no es descarta alguna tempesta molt intensa però molt localitzada per aquest sector.

LA PRÒXIMA SETMANA MÉS MOGUDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

A partir de dilluns l’oratge empitjora a bona part de la península amb el pas d’un xicotet embossament d’aire fred que creuarà pel centre peninsular i passarà per damunt de nosaltres en forma de vaguada. Per tant des de Dilluns i fins dijous o divendres l’oratge serà molt variable i amb possibilitat de tempestes que podran ser més generals a partir de dimarts. Caldrà prestar molta atenció amb el pas d’aquesta gota freda perquè si acaba entrant llevant se podria embolicar molt la cosa la pròxima setmana.

Situació que aniré seguint dia a dia i informant.

Passeu bon dia.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando