Per Nando

9/09/2021

ATENCIÓ HUI!!! AVÍS TARONJA PER TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,de moment cel prou lliure de núvols però que prompte s’enviscara el dia i tornaran les tempestes intenses. Si que tenim més nuvolositat a Catalunya on inclús plou i trona en aquests moments a les comarques més centrals.

AEMET ACTIVA L’AVIS TARONJA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Com veieu la província de Castelló,tota Catalunya I part de les Illes Balears ens trobem en avís groc però com veieu algunes comarques Catalanes i l’interior de l’extrem nord de Castelló també eleven aquest avís a taronja per tempestes molt intenses que poden deixar més de 40 mm en 1 hora. Aquest avís ja és més seriós i per tant tindrem que anar seguint la situació.

El model Arome ho té clar que a partir de hui les tempestes creixeran de manera irregular arreu del territori i poden ser especialment fortes a la província de Castelló i Catalunya,molta precaució en aquestes zones on seguirem la seua evolució. Les temperatures baixen deixant un ambient més suportable. Demà continuarem amb risc de tempestes que pràcticament es mantindran durant el que queda de setmana, no esperem tempestes a tots els llocs i quan més al sud del territori Valencià disminueix la probabilitat de tempestes. Més probabilitat de que les tempestes afecten els pròxims dies es a Catalunya i la província de Castelló.

MOLT PENDENTS PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈

La pròxima setmana continuarem molt pendents de l’oratge per anar veient on creuen la xicoteta gota freda que és despenjara a l’oest peninsular i que podrà fer que les tempestes siguen un poc més generals al nostre territori que les que viurem a partir de hui.

Però ara toca seguir les tempestes que es donaran hui a les zones abans esmentades i que no esperem façen tanta maldat com la setmana passada. Vull seguiment de tots i que m’envieu eixos videos tan espectaculars que feu amb el vostre seguiment.

Torne a repetir de que no estem davant cap situació de pluges generals i de nou les comarques del sud ens quedarem esperant. Fa falta que ens ploga ja.

Esperarem……………. Fins després

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando