Per Nando

8/09/2021

EL DIJOUS TEMPESTES INTENSES I MOLTA ATENCIÓ PER A LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,de nou dia prou lliure de núvols aquestes hores com podeu comprovar al meteosat. Tan sols es veu més nuvolositat per l’interior de Castelló i Caralunya però és nuvolositat que no deixa precipitacions.

ARRIBEN LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

model Arome
Harmonie.

Hui ja es pot formar alguna tempesta per la comarca dels Ports que localment podria ser intensa, però atenció a demà perquè hi haurà més probabilitat de tempestes sobretot a la província de Castelló però sense descartar algun punt del sud. Aquestes tempestes podran ser localment molt intenses, recalcar que no plourà a tot el territori, ja que parlem de tempestes locals, però que allà on es formen podran deixar forts aiguats. Aemet ens fica en avís groc a l’interior de Castelló i quasi tota Catalunya per aquestes tempestes.

Així continuarà la resta de setmana amb probabilitat de tempestes que dia a dia intentarem esbrinar per on hi ha més probabilitat que es formen. Les temperatures dijous ja es notarà una baixada més significativa que ens alleujara un poc.

PENDENTS DELS MODELS LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

La pròxima setmana sembla que el Jeat Stream te ganes de moviment i podrà afavorir que continue entrant aire fred sobre la nostra vertical, no es descarta que inclús acabe afectant alguna Dana a la península i per aquest motiu podria complicar encara més la situació meteorològica.

Com dic a partir de demà l’oratge estarà més entretingut amb les tempestes i també seguirem els models per a la pròxima setmana per vore si ens confirmen que continuaria rebolicat i inestable.

SEGUIMEEEEEEEENT.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando