Per Nando

6/09/2021

PENDENTS DE FINALS DE SETMANA ON PODRAN TORNAR LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou el satèl·lit meteosat ens mostra un cel pràcticament lliure de núvols o com a molt núvols alts que venen de la Dana que està situada a l’oest peninsular,així continuarà els pròxims dies,sol i calor fins al pròxim dimecres que començaran a baixar els termòmetres.

PERÒ ATENCIÓ!!! SEMBLA QUE L’ORATGE S’ENVISCA A FINALS DE SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

El pas d’aire fred en altura cap a últims de setmana portarà més inestabilitat i tempestes que podran ser fortes en alguns sectors, cosa que anirem veient i actualitzant dia a dia.

Però també estem a l’aguait perquè segons el model Americà i de cara finals i inicis de la pròxima setmana vol ascendir de nou un potent Anticiclò cap a les Illes Britàniques o Centre Europa amb la possibilitat de l’entrada de més aire fred cap a les nostres latituds que podria complicar encara més l’oratge. Situació encara molt incerta.

Per tant seguirem els models per a veure com van evolucionant les tempestes a partir de Divendres i també per si entrem en una situació més interessant o no de cara finals de setmana.

Per tant en Meteopoble mirem tots els dies els models i per tant anirem avançant el que pot ocórrer cap a últims de setmana.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando