Per Nando

4/09/2021

ULTIM DIA DE RUIXATS,PERÒ ON? I QUE DURARÀ?☀️☂️?⛈???⚡??☀️☀️

Meteo

Destacats

Bon dia, ahir de nou vàrem tindre tempestes, però cada vegada menys intenses i més esporàdiques. Encara destaquem els 54 mm que varen caure a la població de Gaibiel, els 28 mm d’Algímia de almonàcid o els 20 mm de la Vall d’Alba.

HUI DE NOU ALGUNS RUIXATS????????

Hui i fixant-se de nou amb el model Arome encara quedarà un poc d’inestabilitat i per la vesprada podrà créixer núvols d’evolució que podran deixar algun ruixat o inclús alguna tempesta molt dispersa i ocasional a les zones més muntanyoses de l’interior.

TRANQUIL·LITAT PER A UNS DIES

L’evolució per als pròxims dies es de sol i caloreta suportable, la Dana que es quedarà a l’oest peninsular no té pinta d’afectar-nos perquè l’anticicló que estarà entre el Mediterrani I Europa central impedirà que és desplace cap a la nostra zona.

A partir de dimecres entra una massa d’aire més freda amb la incorporació de la Dana abans esmentada a la circulació general, però que a les nostres terres només es traduirà en baixada de temperatures.

Entrem en una època on la variabilitat modelistica és important, per tant mai direm ací i és de riure que ve una Gota Freda d’ací 15 dies. Ara tot pot canviar d’un dia per a l’altre i això és el més emocionant de la Meteorologia.

Fins demà ???⚡??☀️?

L’arc Romà , Cabanes
Preciosa foto de l’arc de Sant Marti envoltant l’altre. Imatge de Pito&Benita.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando