Per Nando

3/09/2021

HUI DE NOU TEMPESTES!!!!!⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després que ahir també tinguérem tempestes intenses tant al sud de València I nord d’Alacant com a la província de Castelló on pobles com Vinaròs o Benicarló es varen espantar després del que va passar els últims dies. Hui de nou tindrem tempestes!!! Avís groc per aquestes tempestes que poden ser intenses i anar acompanyades de granís de nou a la província de Castelló i inclús a l’interior nord de la província de València, el model Arome inclús també veu la formacióde d’algun ruixat i tempesta al sud de València I nord d’Alacant. No seran tempestes tan perilloses com els dies passats, però sí que poden ser localment intenses. HO SEGUIREM

PRÒXIMS DIES.

Milloria de l’oratge de cara el cap de setmana,encara amb algun ruixat demà però amb estabilitat total a tot el territori i temperatures en ascens el diumenge. La pròxima setmana finalment l’embassament quedarà molt a l’oest i no ens afectarà,estarem abraçats per l’anticicló que ens farà parlar de bon oratge durant tota la setmana.

De moment això tenim hui,vorem que ens deixen les tronades⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Benicarló. Jorge París
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando