Per Nando

2/09/2021

ÚLTIMA HORA!!! NIT DE TRONS I LLAMPS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Són les 4 de la matinada i actualitzem la línia de tempestes que poc a poc ja ens abandona per la zona de Catalunya. Almenys no hem hagut de lamentar cap episodi com el d’Alcanar ahir o el de Toledo i les precipitacions encara que han estat molt intenses algunes localitats no han donat problemes a part de xicotetes inundacions i la caiguda d’alguna Falla.

Ampliï. Aldaia

Ha plogut a quasi tot el territori i fins fa una estona tronava per la Vall d’Albaida,la Safor,i quan més al nord de la Marina. La franja més litoral d’Alacant si que ha quedat al marge de les,pluges.

Font Avamet

Al final la localitat de Pedralba comarca dels Serrans és on s’ha emportat la grossa d’aquesta línia de tempestes amb 116 mm que varen caure en molt poc de temps, prop dels 90 mm Ayodar, Vilamarxant,Llíria o Bunyol són les poblacions més afectades les últimes hores.

TRONARÀ EL DIA DE HUI,PERÒ ON?

Hui tindrem de nou un dia rebolicat on inclús podríem tindre algun ruixat de mar cap a terra per les comarques de València que podrien deixar pluges fortes. De vesprada creixeran tempestes per l’interior que podran afectar a qualsevol lloc. Això si, aquesta vegada les tempestes no seran tan generals com la passada nit. Demà encara quedaran restes d’inestabilitat pel nord amb algun ruixat, però la tendència es a la millora durant el cap de setmana amb més sol i pujada dels termòmetres.

ALTRA DANA A LA VISTA?????????

Caldrà seguir de ben aprop per a vore on ubiquen un altra Dana la pròxima setmana,ahir els models la veien cara la península de nou, aquesta nit el model Americà lleva eixa opció i l’única sobre França,però ni li llevarem l’ull de damunt per si de cas torna a complicar de valent l’oratge la pròxima setmana.

Fins la vesprada.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando