Per Nando

1/09/2021

MOLTA ATENCIÓ HUI,TEMPESTES MOLT VIRULENTES I AMB PEDRA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Mirem satèl·lit i radar i comencen a entrar nuclis tempestuosos per l’interior nord del territori Valencià en un dia on serà prou rebolicat.

ATENCIÓ A LES PRÒXIMES HORES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Com veieu a l’animació un embossament d’aire fred ens creuarà hui pel centre peninsular, això junt amb el vent humit a causa de l’anticicló centreeuropeu farà que tinga’m un dia ben complicat.

Aemet manté l’avís groc per fortes pluges al territori Valencià però ja eleva a taronja a les comarques dels Serrans i la Plana d’Utiel per pluges de més de 40 mm en 1 hora. Un avís que segur que van ampliant. Durant aquest matí tindrem ja pluges també pel litoral que podran ser fortes al litoral nord d’Alacant, litoral de València i Castelló. Després tindrem una parada transitòria de les pluges, però atenció.

VESPRADA-NIT MOLT MOGUDA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Aquesta vesprada des de l’interior peninsular anirà avançant una línia de tempestes que portaran molt d’aparell elèctric, pluges molt intenses i inclús pedra. Afectaran principalment la província de València I Castelló, però caldrà seguir-les per a veure per on van avançant. Demà de nou les tempestes continuaran sent protagonistes de la jornada.

Per tant molta precaució i seguiment,jo fins les 14 hores no podré tornar a informar per motius laborals,però aquesta vesprada estaré fent seguiment al peu del canó amb tots vosaltres. Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando