ATENCIÓ!!!! TURBONADA ENTRANT AL TERRITORI VALENCIÀ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bona nit de nou,turbonada que comença acostar-se al territori Valencià i que ja a la seua part davantera començen a formar-se tempestes molt intenses al litoral de Castelló. Aquesta nit serà molt complicada i molta gent no podrà pegar ull perquè pot caure molta aigua en molt poc de temps.

La causant de tot açò és la Dana que ens està creuant pel centre peninsular i que amb el flux marítim que tenim al territori fa alimentar eixes tempestes que ens creuaran a partit de no res. Recorde que estem en avís taronja per fortes tempestes i que la situació no porta cap broma.

El Europeu en l’eixida d’aquesta nit també ve fortet per ça comarca de la Safor,la Vall d’Albaida,la Ribera,L’Horta i practicament tota la província de Castelló.

DEMÀ CONTINUARÀ LA INESTABILITAT ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Demà continuaran les tempestes i a partir de Divendres anirà millorant l’oratge. PERÒ ATENCIÓ!!! Perquè els models veuen altra Dana en la península a partir del pròxim dilluns🙉🙉🙉🙉🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Estigau atents a les previsions,jo continue de seguiment

MOLTA PRECAUCIÓ!!!!

Comparteix
Anunci