Per Nando

31/08/2021

MOLTA PRECAUCIÓ DEMÀ AMB LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Hui tal com estava previst els ruixats són més dèbils I més dispersos que en dies anteriors com podeu vore al radar i només afecten la província de Castelló.

MOLTA ATENCIÓ DEMÀ,TEMPESTES MOLT INTENSES I POSSIBILITAT DE PEDRA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Tenim una configuració que demà pot donar alguns problemes a causa de les tempestes intenses. Des de bo matí ja podem tindre ruixats irregulars que poden ser en forma de tempesta sobretot al litoral sud de València I nord d’Alacant. De vesprada una línia de tempestes avançarà des de l’interior deixant tempestes molt intenses al seu pas i que acabaran afectant la costa.

I és que amb l’anticicló sobre les Illes Britàniques i una xicoteta Dana a l’oest peninsular faran que tinga’m un dia prou insegur i inestable. Per això Aemet ens fica a quasi tot el territori en avís groc per pluges ( només es salva el sud d’Alacant) un avís que de segur eleven demà a taronja en algunes comarques.

Dijous encara quedaran restes d’inestabilitat i per tant seguirà la possibilitat de ruixats i tempestes arreu del territori. A partir de divendres la inestabilitat anirà reduint-se cada vegada més i la possibilitat de ruixats ja seran més dèbils I dispersos. El cap de setmana la millora ja serà prou més general.

Molta atenció demà,actualitzem de nou cap a les 5 de la matinada amb els últims models mesoescalars en ma.

PRECAUCIÓ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando