Per Nando

31/08/2021

ATENCIÓ!!! DEMÀ DE NOU SERÀ UN DIA DE TRACA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Radar I aspecte del cel més tranquil després dels dos dies tan intensos que hem passat al territori Valencià, hui i com veieu als avisos d’Aemet les tempestes no seran tan generals i intenses com les produïdes ahir, però encara es poden donar a l’interior nord del territori Valencià.

ATENCIÓ A DEMÀ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Demà de nou serà un dia intens i on les tempestes seran les protagonistes, tindrem els ingredients necessaris per a què a partir de migdia comencen a créixer com a bolets. Aire fred en altura, un poc de vent de llevant i un mar Mediterrani calent faran que demà no li llevem ull aquestes tempestes. Dijous sembla que de nou tindríem tempestes, però amb menys força que hui. Aemet demà ens fica a casi tot el territori Valencià en avís groc,un avís groc que encara modificaran a taronja en algunes comarques. Així que atenció

LA TRANQUIL·LITAT ARRIBA EL CAP DE SETMANA

Sembla que per fi a partir de divendres la inestabilitat anirà a menys i podrem parlar d’,oratge més estable i sense el patiment de la pedra. Ens creuarà un embossament d’aire fred pel nord entre dissabte i dilluns però en principi vindrà acompanyat de vents terrrals i la inestabilitat no serà massa significativa. Però per si de cas estarem atents.

Però de moment ens queden unes 60 hores on tindrem que estar pendents del cel perquè les tempestes encara ens farà parlar. Continuem informant.

Nules ahir,per Inma Tarin
Castelló ( Ribera Alta) per Lorena Gilabert
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando