Per Nando

30/08/2021

ATENCIÓ!!! TEMPESTA MOLT ACTIVA ARA MATEIX, PRECAUCIÓ!!!!⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Mirem satèl·lit i radar i tenim ara mateixa una tempesta molt que està afectant bona part de la província de Castelló i també el nord de València, molta precaució perquè podria deixar molta aigua en molt poc de temps i sembla que el seu moviment es cap al sud i podria afectar també zones litorals com L’Horta,la Ribera o la Safor i per tant no descarte un ampliació de l’avís taronja les pròximes hores. Ara mateixa porten des de la mitja nit 24 mm a Canet d’en Berenger,20 mm a Sagunt o 15 mm a Benicàssim entre altres. ATENCIÓ!!! MENTRE ESCRIC AÇÒ PORTEM 100MM EN CANET D’EN BERENGUER. PLUJA TORRENCIAL

Situació de tempestes que afectarà les pròximes hores a la província de València i la província de Castelló i que encara que de manera localitzada les pluges poden arribar a ser torrencials I deixar problemes. Aquesta vesprada de nou creixeran tempestes arreu del territori que sobretot descarregaran amb força a la província de Castelló, però que podran avançar a la província de València i nord d’Alacant.

LA INESTABILITAT CONTINUARÀ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Els pròxims dies la inestabilitat continuarà amb l’anticicló centrat a les Illes Britàniques i un embossament d’aire fred a l’oest peninsular i amb l’entrada de vent marítim farà que les tempestes continuen al nostre territori, caldrà prestar atenció al dimecres perquè podrien avançar des de l’interior i ser generals i localment molt intenses,els models veuen un dimecres molt complicat perquè les tempestes podrien vindre ben carregades de pedra. Molta atenció també a eixe dia i seguiment.

MILLORIA EL CAP DE SETMANA

Sembla que el cap de setmana la situació meteorològica milloraria de manera molt significativa amb l’entrada de l’anticicló i que faria desaparèixer les tempestes i fer pujar de nou les temperatures.

Però ara centrem-se amb la tempesta que tenim ara afectant el litoral de les províncies de Castelló i València perquè porta molt mala baba.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Imatge de Yini. Polígon d’Almussafes
Imatge de Nadia. Ahir
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando