Per Nando

30/08/2021

ACTUALITZACIÓ!!! BUFFF QUANTA TEMPESTA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Jesús Ribes. Beneixida. Un llamp

Saturadet tinc el mòbil hui i apunt d’explotar. Com dèiem les previsions s’han complit i ha tronat a bona part de la província de València I Castelló,tronades que encara continuen actives i donant forts aiguats.

Amb el mapa de pluges d’Avamet veiem que ha plogut a bona part del territori Valencià, però sobretot destaquem la forta tempesta que ha caigut hui sobre Sagunt,encara que eixos litres no han sumat en una estació d’Avamet, eixos 200 mm els han mesurat en un pluviòmetre manual. 215 mm a Sagunt,140 mm a Canet d’en Berenger,60 mm a Alfondeguilla i 47 mm a Xóvar són algunes poblacions on més ha plogut. I continua fent-ho, però a partir d’esta nit tot té tendència amainar.

Continuen els avisos però com he dit abans les tempestes tenen tendència amainar a partir d’aquesta nit i per tant el risc de pluges torrencials desapareix pel moment i podreu dormir tranquils.

DEMÀ TREVA TRANSITÒRIA.☁️☁️☁️☁️☁️

Demà Aemet només fica avís groc per l’interior de Castelló i és que demà tindrem un dia prou més tranquil,tan sols per la vesprada creixeran algunes tempestes que afectaran als punts de més a l’interior del nord del territori Valencià.

ATENCIÓ DIMECRES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Amb una Dana a l’oest peninsular,l’anticicló sobre centre-Europa amb una entrada lleugera de vent marítim farà que de nou les tempestes creixquen com a bolets al nostre territori i podran ser molt intenses inclús torrencials i avançant des de l’interior cap a la costa i amb el risc de la pedra. Molta atenció.

Anirem seguint els models per a dimecres i informant de manera més detallada demà.

Imatge d’Alex. València.

Però abans d’acabar vull donar les gràcies a tots i que hem disculpeu perquè és impossible penjar tots els vídeos i imatges que m’esteu enviant. Abans de dormir intentaré penjar algun vídeo més,però és molt d’agrair el que esteu fent.

MIL GRÀCIES I COM SEMPRE,CONTINUEM DE SEGUIMEEEEEEEENT ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❤❤❤❤❤❤❤❤❤⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando