Per Nando

29/08/2021

TEMPESTES ACTIVES,PLUGES TORRENCIALS QUE CONTINUARAN LES PRÒXIMES HORES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Tempestes actives ara mateix a zones del sud de València i nord d’Alacant i per l’interior de Castelló on estan deixant forts aiguats a part dels d’este mati a la població de Benicàssim ens fan parlar d’un dia on inclús el avis roig s’havia activat donada la torrencialitat d’aquestes pluges. Ara mateixa mirant les dades de les estacions d’Avamet destaquem els 125 mm d’una tempesta a Vilafranca ( la Pobla del Bellestar) que si no es errònia es una autèntica barbaritat també la que esta caiguent per allí. A banda d’això destaquem els 156 mm de Benicàssim d’aquest mati o els 75 mm d’Orpesa. També tenim registres interessants al sud de València I nord d’Alacant com els vora 50 mm a Agres,35 mm a Muro d’Alcoi,31mm a Ontinyent o els 23 mm de Cocentaina.

ATENCIÓ LES PRÒXIMES HORES I SOBRETOT DEMÀ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Model Arome

Situació complicada la que veuen els models amb tempestes que continuaran esta nit sobretot a la mitad nord del territori. Atenció a demà perquè de nou es podran repetir pluges torrencials com les produïdes hui a la població de Benicàssim. Aemet manté avís taronja per a demà a tota la província de Castelló I nord de València que es on es trobarà la màxima inestabilitat. Per la vesprada també podran créixer tempestes al sud de València I nord d’Alacant.

LA INESTABILITAT CONTINUARÀ ELS PRÒXIMS DIES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Maite Pons. Benicàssim

Dimarts sembla que les tempestes no seran tan fortes,però molta atenció al dimecres perquè de nou les tempestes guanyaran protagonisme a tot el territori Valencià i podran ser molt intenses i anar acompanyades de gran aparell elèctric i pedra.

TREVA A PARTIR DE DIJOUS

A partir de dijous sembla que podria millorar l’oratge,però els models intueixen que cap a finals de setmana o inicis de l’altra podria entrar de nou aire fred en altura i complicar la situació meteorològica al nostre territori.

Però ara el que interessa és seguir l’evolució de les tempestes les pròximes hores,demà i els pròxims dies perquè donaran que parlar i de valent a la nostra terra.

PRECAUCIÓ!!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando