Per Nando

29/08/2021

A PARTIR DE HUI HAUREM DE ESTAR MOLT ATENTS A LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia !!! Primer que res mirem satèl·lit i radar i per el moment veiem nuvolositat que inclús està deixant algunes precipitacions al litoral de la província de Castelló que inclús són localment fortes ja a estes hores.

ANEM A ESTAR BEN ENTRETINGUTS DURANT LA SETMANA

El pas d’un embossament d’aire fred en alçada des de l’oest peninsular i que creuarà pel centre de la península ens farà parlar d’un diumenge I una pròxima setmana força tempestuosa. Atents a cada actualització de Meteopoble perquè les previsions de les pluges podran anar variant a cada actualització.

Pel moment hui hem de prestar atenció a tota la província de Castelló, nord de València i el sud de València I nord d’Alacant per ruixats i tempestes que podran tindre intensitat forta i inclús anar acompanyades de granís.

ATENCIÓ PRÒXIMA MATINADA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Amb un avís taronja activat al nord de la província de Castelló i sud de Tarragona i mirant els diferents models meteorològics entre la matinada i el matí de dilluns les pluges i tempestes podran ser molt intenses en aquest sector i podrem vore acumulats per damunt dels 50 mm. A la resta del territori també tenim risc de tempestes sobretot de cara la vesprada la jornada del dilluns.

I així continuarà la resta de la setmana on les tempestes sobretot de vesprada creixeran amb força i podran ser molt intenses en algunes comarques del territori Valencià.

Anem seguint-ho i informant minut a minut.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando