Per Nando

28/08/2021

ATENCIÓ!!! PRIMERS AVISOS ACTIVATS PER A DEMÀ ⛈?⛈?⛈⛈?⛈?⛈⛈⛈?⛈?⛈?⛈⛈??⛈?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel completament ras el que tenim hui I que també gràcies a les diferents webcams de les estacions d’Avamet podem corroborar,la veritat que es un orgull formar part d’aquesta amplia meteoxarxa que és Avamet perquè facilita i molt actualitzar dades diàries. Que faríem ara els observadors sense aqustesta associació? Bé hui tindrem un dia on ja notarem la baixada del mercuri, de moment encara ens acompanyarà l’estabilitat, però no serà per a massa temps, inclús hui no descartem que és puga formar alguna tempesta en l’interior nord i inclús en les serres del nord d’Alacant,coses molt localitzades .

DEMÀ COMENCEN ELS AVISOS.?⛈⛈?⛈????

Primers avisos activats a la província de Castelló on les precipitacions poden acumular més de 20 mm en 1 hora i a més podrà anar acompanyades de tempesta, caldrà vigilar les actualitzacions d’aquests avisos perquè el mateix model Harmonie veu creixement de tempestes també per la meitat sud del territori.

LA SITUACIÓ MÉS INESTABLE LA MATINADA DE DILLUNS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ATENCIÓ!!! A la matinada de dilluns perquè les pluges i les tempestes encara es podrien intensificar més i deixar acumulats prou importants sobretot de la Ribera cap amunt i tota la província de Castelló, seguirem els models mesoescalars el dia de hui per a vore si la mitat sud també entra en eixe radi d’acció.

PERÒ LES TEMPESTES SERAN LES PROTAGONISTES DE LA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

L’anticicló centrat sobre les Illes Britàniques farà que l’aire fred en alçada ens afecte pràcticament tota la setmana i això junt amb un poc de vent de procedència marítima serà prou per a disparar les tempestes dia a dia al nostre territori, com sempre caldrà seguir l’evolució dels models per veure quines comarques seran les més afectades.

I el llarg termini en vol seguir mostrant el mateix patró amb l’anticicló centrat sobre les Illes Britàniques i aire fred damunt de nosaltres que faria seguir la continuïtat de la inestabilitat,però això són tendències que ja anirem veient.

A la vesprada actualitzem de nou amb les últimes eixides dels models mesoescalars.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando