Per Nando

28/08/2021

ATENCIÓ!!! ACTIVAT AVÍS TARONJA PER A DILLUNS PER TEMPESTES MOOOOLT INTENSES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Encara han crescut algunes tempestes molt disperses a serres del nord d’Alacant i per l’interior dels Ports que encara han deixat 13 mm a Fageca,11 mm a Quatretondeta o 8 mm a Confrides.

DEMÀ TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Demà de matí ja podrem tindre ruixats a les comarques més litorals del territori Valencià, ruixats que podran ser localment forts però amb més probabilitat al litoral del nord de València I Castelló. A la vesprada creixeran tempestes per l’interior que podran deixar forts ruixats acompanyants de granís per l’interior de Castelló i a les comarques d’Interior del sud de València I nord d’Alacant.

MOLTA ATENCIÓ A LA MATINADA DE DILLUNS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Aemet ja ampliat l’avís taronja al nord de Castelló i Tarragona per pluges i tempestes que entraran de mar cap a terra i podran ser molt intenses i podran superar els 40 mm n’apenes 1 hora. A la resta del territori també podrà ploure però no amb la persistència i força que les comarques esmentades. De vesprada de nou creixeran tempestes arreu del territori.

LA RESTA DE SETMANA CONTINUARÀ FORÇA INESTABLE ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Un xicotet embossament d’aire fred definirà l’oratge durant tota la setmana i on les tempestes sobretot de vesprada seran les protagonistes a bona part del territori Valencià, impossible esbrinar quines seran les comarques més afectades més endavant del dilluns perquè això ens ho diran els models mesoescalars dia a dia.

Com veieu no ens anem avorrir en la meteorologia i com dèiem des de fa dies a Meteopoble és presenten uns dies on les tempestes donaran que parlar algun indret.

Fins demà.

Cocentaina. Imatge de Rosa Maria Rico.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando