FINS A 41°C HUI🥵PERÒ ATENCIÓ A LES PLUGES DILLUNS DE MATINADA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Font Avamet

Temperatures molt altes les de hui com estava previst i que han superat els 41°C a poblacions com Sumacarcer o Canals però totes han estat molt properes als 40°C a les comarques que havíem esmentat aquests matí. La Safor,la Vall d’Albaida i la Costera. Demà baixen eixes temperatures que per fi ens deixaran respirar del dia tant dur que hem tingut hui.

ATENCIÓ A PARTIR DE DIUMENGE ALS RUIXATS I LES TEMPESTES 🌧🌧🌧🌧🌧🌧⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Molt pendents a partir de diumenge amb l’entrada d’aire fred que farà que la inestabilitat vaja a més durant la jornada. L’entrada d’aire fred més l’entrada de vent de procedència marítima faran que és complique la situació meteorològica entre diumenge I dilluns.

La pluja anirà a més sobretot la nit de diumenge I el mati de dilluns quan eixe aire fred estarà més prop del territori Valencià i on les precipitacions al litoral de València I Castelló podran ser localment fortes o inclús molt fortes.

A partir de demà donarem més detalls d’aquesta situació de ruixats i tempestes que es podrà allargar mínim fins a mitjans de la pròxima setmana.

Demà amb els mesoescalars donarem més detalls tant al web com al Canal de Facebook. Moltes gràcies i fins demà.

Comparteix
Anunci