Per Nando

26/08/2021

ATENCIÓ A LA PROXIMA SETMANA QUE SERÀ FORÇA TEMPESTUOSA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Estabilitat total la que tenim ara mateix, però aquesta vesprada també tenim el risc de tempestes que seran molt disperses com les d’ahir i afectant les zones de més a l’interior del territori.

DEMÀ CALOR????????

Demà amb l’entrada del ponent la calor serà protagonista sobretot a les comarques més litorals I prelitorals del centre del territori on aplegarem a valors dels 40 °C, predominara el sol. Dissabte I diumenge de nou les temperatures és normalitzant.

LA PRÒXIMA SETMANA LES TEMPESTES SERAN LES PROTAGONISTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Sembla que a partir de dilluns les tempestes començaran a fer acte de presència al nostre territori, tempestes que ens acompanyaran quasi tota la setmana hi haurà dies que seran intenses i generals. El causant un embossament d’aire fred que creuarà pel centre i nord peninsular i junt un potent Anticicló sobre centre Europa farà que la inestabilitat puga ser acusada al nostre territori.

Per tant ens esperen dies tranquils fins la propera setmana que sembla que torna la diversió meteorològica ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando