Per Nando

25/08/2021

NIT TEMPESTUOSA,ENS FIXEM EN SETEMBRE?POSSIBLE DANA?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈???????????☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️☂️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Amb aquesta imatge d’un llamp captada per Estela d’Onda trobem ja un matí més tranquil després d’una nit i matinada amb tempestes que varen afectar la província de València I Castelló i que deixaren registres importants en poc de temps com els 74 mm de Peníscola,51 mm a Càlig,28 mm a Benicarló,l’Eliana o Tavernes Blanques.

Mirant el radar ja es veu com va desplaçant-se l’últim ram de pluja per la costa de la província de Castelló cara el mar. Però hui encara tenim risc de creixement de nuclis de tempesta durant la jornada, això sí que seran molt dispersos i no tindran res a veure amb la intensitat que ho varen fer ahir. Demà dia tranquil pel matí i de vesprada de nou tindrem creixement de tempestes per l’interior de València I Castelló.

VIGILEM SETEMBRE? DANA?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Caldrà estar ben atents els pròxims dies per anar veient eixe Anticicló tan potent que vol quedar-se sobre les Illes Britàniques i fins on vol espentar l’aire fred, perquè si el fa baixar molt cap al sud peninsular podríem parlar d’un inici de setembre molt mogut i tempestuós. Ara mateixa el model Amèrica veu el despenjament d’una Dana cap al centre i oest peninsular que junt amb el vent marítim de l’anticicló posicionat a les Illes Britàniques complicaria i molt l’oratge a casa nostra cap a inicis de la pròxima setmana.

Molta atenció amb el seguiment de les previsions i anirem confirmant-ho els pròxims dies.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando