Per Nando

24/08/2021

ATENCIÓ¡¡¡¡¡ TEMPESTES MOLT ACTIVES ARA MATEIX ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,molta atenció a les tempestes que estan avançant des de l’interior peninsular cap a casa nostra I que a partir de les pròximes hores i la nit es deixaran notar a moltes comarques Valencianes

model Arome
model Harmonie

I els models Arome i Harmonie també ens confirmen que partir de ja les comarques com l’Alt Palància,l’Alt Millars,l’Alcalaten,,els Serrans, la Plana d’Utiel, el Camp de Túria, L’Horta Nord, L’Horta Sud, les dues Riberes, la Safor, la Costera, la Canal de Navarrés, la Foia de Bunyol  la Vall d’Albaida etc… sembla que van a rebre les tempestes més intenses i virulentes, veurem si acaben afectant a més zones.

Pròxima setmana

A més la configuració que volen mostrar els models per a inicis de Setembre també va agafant un color força interessant, amb un Anticicló ben lluny de nosaltres i amb aire fred sobre la nostra vertical es possible que la pròxima setmana també siga força tempestuosa.

Ara estem de seguiment,precaució amb la pedra i envieu imatges i vídeos del que passa a les vostres comarques ⚡☂️??????⛈??????????.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando