Per Nando

24/08/2021

ATENCIÓ I SEGUIMENT ESTA VESPRADA-NIT AMB TEMPESTES MOLT FORTES I AMB PEDRA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Finalment ahir es van produir eixes tempestes a la província de Castelló, però inclús al nord de la província de València també creixien nuclis de precipitació a últimes hores de la nit. En general registres poc importants que no varen aplegar ni als 10 mm.. Destaquem els 8,8 mm de Castielfabib, els 8,6 mm de Morella, 6 mm a la Pobla de Benifassà,5,8 mm a Olocau del Rei o els 5,2 mm de Sorita.

ATENCIÓ HUI AMB LES TEMPESTES AVÍS GROC.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Avisos Aemet
Densitat llamps Aemet
Model Arome

Mirant l’última actualització dels models sembla que hui a última hora les tempestes seran prou generals i començaran a entrar per l’interior per acabar desplaçant-se cap al sud i podrien pegar fort a la província de Castelló I de València amb el risc de pedra. Aemet ens fica en avís groc s tota la província de Castelló I València on tant per l’interior com per la costa les tempestes podran ser intenses, a la zona d’Alacant també tronara, però sembla que més dèbilment.

Demà per la matinada encara podrien tindre inestabilitat, i durant la jornada possibilitat d’alguns ruixats irregulars i molt localitzats que podran afectar qualsevol lloc, però seran coses molt disperses i poc significatives.

SETEMBRE PODRIA VINDRE TAMBE AMB MOVIMENT

Els models aposten que setembre també podria continuar amb moviment amb un Anticicló que es mantindria ancorat sobre les Illes Britàniques I un possible embossament d’aire fred que és podria acostar prop de la península.

Però de moment anem a seguir les tempestes de hui perquè sembla que podran fer mal en algun sector del nostre territori sobretot cap a últimes hores de la vesprada i nit , per tant toca agafar càmera i seguir satèl·lit I radar per veure per on van moguen-se, espere els vostres vídeos. Seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando