Per Nando

23/08/2021

ATENCIÓ AQUESTA SETMANA PERQUÈ LES FORTES TEMPESTES SERAN DE NOU PROTAGONISTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou dia amb cel totalment sense cap núvol al territori Valencià o com a molt algun nuvolet pel sud i interior de Castelló coses molt insignificants i després d’un cap de setmana on l’estabilitat atmosfèrica ha estat predominant a tot el territori. Hui continuarà exactament igual, però ja tenim canvis a la vista, hui ja poden créixer tempestes per la comarca dels Ports ii que poden deixar pedra i fortes ràfegues de vent per eixa zona tampoc es descarta que aquestes tempestes puguen afectar a la resta de l’interior de Castelló I inclús el nord de València. Aemet fica per l’interior nord de Castelló avís groc.

LES TEMPESTES ANIRAN A MÉS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

A partir de demà Anticicló posicionat sobre les Illes Britàniques farà que entre aire fred sobre la nostra vertical i afavorirà de nou el creixement de tempestes al nostre territori, serà per tot l’interior de Castelló I poden ser molt fortes i anar acompanyades de granís, de nou Aemet manté l’avís groc per tempestes.

EL DIA MÉS INESTABLE EL DIMECRES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

El dimecres les tempestes podrien ser més generals i afectar de bon matí a la província de Castelló I València, així que haurem d’estar atents als models mesoescalars perquè sembla que serà una jornada prou insegura i inestable.

TENDÈNCIES DE FINAL D’AGOST.

Caldrà vigilar les tendències per a finals d’agost perquè comencen a intuir que l’anticicló pot continuar a latituds altes i a més l’aire fred podria entrar amb més força cap a la península i sense descartar el despenjament d’alguna Dana. Tot ficció de moment però res d’estranyar a estes altures.

Ho seguirem⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando