Per Nando

20/08/2021

TRANQUIL·LITAT, PERÒ ATENCIÓ QUE LA PRÒXIMA SETMANA PODEN TORNAR LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Javier Sempere. Benicàssim.

Bon dia!!! Registres més que interessants es donaven ahir amb les tempestes al nord de València, però sobretot la província de Castelló on les pedregades varen ser prou protagonistes. Destaquem els 42 mm a Cinctorres o Portell de Morella,34 mm a Catí, 32 mm a Montanejos i vora 31 mm a la Torre d’en Besora o Benassal.

Si veiem l’aspecte del cel a estes hores veiem com tota la façana més litoral esta tapada de núvols baixos, nuvolositat que hui no esperem que deixen cap precipitació i en aclarir el dia és desfarà. Com a molt es podria formar alguna tempesta a la zona de més a l’interior de la comarca dels Ports, però res a veure amb lo d’ahir.

ARA TRANQUIL·LITAT,PERÒ FINS A QUANT?

De moment els pròxims dies tindrem calma atmosfèrica, però atenció perquè els models veuen un empitjorament de l’oratge de cara a mitjans de la pròxima setmana i que es podria traduir en un nou episodi de tempestes intenses a casa nostra. El possible causant seria l’ascens de l’anticicló cap a latituds més altes i que faria que colara aire fred sobre la nostra vertical.

Ho seguim? Jo per suposat.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando