Per Nando

19/08/2021

HUI REPETICIÓ DE TEMPESTES,PERÒ ON? ATENCIÓ AMB LA PEDRA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou cel amb nuvolositat de tipus baix a les zones més costaneres del territori gràcies al flux marítim , però que aniran desfent-se al llarg del matí, tenim inclús algunes precipitacions dèbils a la província de Castelló. Ahir com estava previst es varen formar algunes tempestes a les zones de més a l’interior del nord de València I Castelló que inclús deixaven 31 mm Alpont o 24 mm a Titaigües.

HUI LES TEMPESTES PODEN SER MÉS INTENSES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Aquesta vesprada de nou tindrem creixement de tempestes que podran ser més generalitzades per l’interior de València I Castelló i a més el model Arome veu que poden ser molt intenses sobretot al nord de València I Castelló. Aemet ens fica en avís groc per aquestes zones amb probabilitat alta que les tempestes porten pedra i ràfegues molt fortes de vent.

Pareix que a partir de demà és tranquilitza la situació meteorològica i ens deixarà un cap de setmana prou estable.

I QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

L’anticicló sembla que vol ascendir a latituds més altes i es podria colar una mica d’aire fred a la península que podria complicar l’oratge cap a mitjans setmana, anirem veient-ho perquè l’Americà aposta més clarament per eixe empitjorament al baixar un poc més l’aire fred cap al sud, per contra l’Europeu també fa descendir l’aire fred però situant-se més al nord i per tant nosaltres no ens enteraríem i continuaríem amb estabilitat atmosfèrica.

De totes formes vaig vigilant-ho i informant dia a dia.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando